28 юли 2009

Международен Facebook майтап

Днес попаднах на това. Посмях се доста! Кликнете върху картинката, за да я уголемите!

24 юли 2009

Джентълмен ли? Има ли смисъл!?!

Тези дни се замислям, има ли смисъл да си джентълмен и да се отнасяш вежливо към "дамите". Няколко примера ви давам.

1. Преди седмица ми се наложи да плащам една сметка. Влизам в сградата на учреждението и с усмивка на лице поздравявам с "Добър ден". Касиерката, видимо недоволна от това, че прекъснах разговора й с колежката, се обърна към мен... и това беше. Нито "Добър ден!", нито "Кажете!" Сега като се замисля, вариянтът "С какво бих могла да ви помогна?" е направо смешен. Платих си сметката и на тръгване пожелавам "Лека работа". Последва втори отегчен поглед... и си тръгнах.
2. Влизам в магазин и общо взето същата ситуация... викам си, че е някакво съвпадение или кофти късмет да ми се падат такива жени, които да ме обслужват.
3. Днес в блока. Трима човека чакаме за асаньор. Редът е следният - първа е една жена натоварена с 2,3 чанти. След това съм аз. И след това една друга жена. Асансьорът наближава и аз си викам да се направя пак на джентълмен и да им отворя врата. Е направих го. И пак нямаше мерси, нито кимване с глава... абе даже не ме отразиха.

Та се чудя, има ли смисъл... няма ли? Нищо, аз ще си продължавам с опитите да бъда вежлив, пък белким някой ден да получа поне едно мерси.

20 юли 2009

Едно от най - красивите кътчета на Земята - Плитвице









18 юли 2009

Съботна дрямка









13 юли 2009

Усмихнатата брускетка

02 юли 2009

SVEJO-бъг

Снощи пуснах няколко снимчици на "новата река" в Пловдив и днес сутринта гледам, че уж трима са гласували положително (нито един отрицателно), а на бутончето показва цифрата 1!

Пловдив след проливния дъжд

Ето как излгеждаше една средностатистическа пловдивска улица след пороя!