25 март 2010

Днес БТК е... без коментар.


Днес в БТК явно има някакви смущения... От месеци не съм получавал позвъняване на домашния телефон, което да търси някой друг, но днес цели 2 такива. Първо търсеха Чавдар, след това Андрей... стори ми странно, защото наистина отдавна не се е получавало така. Пък 2 грешки в рамките на 30ина минути само за 1 номер е малко вероятно... Както и да е! Сега чакам 3то включване! ^^

23 март 2010

Фермичката


Здравейте!!! Отдавна не съм писал тук, но смятам малко по-честичко да го правя вече. Дано да имам възможност. (: А сега по същество:

Вчера останах доста изненадан. Не че и аз не съм се зарибявал изключително много по разни игрички (от всякакъв вид), ама това ми се стори доста странно. Две колежки (от университета) си говореха вчера:
- Абе, знаеш ли, че се хванахме на бас с гаджето ми, че той ще те настигне във Farmville.
- Кой ще ме настигне, той ще види! Ще го издухам с лекота...
...и тук последва едно дълго обясняване за това как културата грах била една от най - изгодните, как момчето (5 нива под колежката) нямало никакъв шанс и т.н.

По време на разговора изражението ми приличаше на това: о_О Не съм играл тази игра (и нямам намерение да я играя), но нещо не виждам интригата в играта... садиш и после береш... GREAT FUN!!! А, вредителите къде са? (Ако има такива се извинявам, но не съм информиран толкова много.) Колорадските бръмбъри и зелевите гъсеници... A, и нещото, което ме довърши е, че в на някой си фермата в центъра имало Айфелова кула. REALITY!!!  Всички са станали големи фермери, пък дори не са се докосвали до кирка... може би защото ми се е налагало да се докосвам до такива неща, сега стоя далече от тази игра...