08 май 2009

Сезонът на кирливите ризи


Страшен е преизборният сезон!!! Имам чувството, че в момента в нашата страна се провежда някакво политическо порно риалити шоу, в което всички участници са фетиш маняци. Всички се възбуждат от кирливите ризи на съучастниците... и колкото повече кирливи ризи и колкото по-мръсни са те, толкова възбудата става по-голяма... Вече ме е страх да чета и гледам новини. Все ще се намери някой да каже, колко пошъл е някой друг. На следващия ден другият отвръща със същото на първия. По-следващия ден се намират нови главни герои за реалити формата "Избори в България". Понякога и старите се намесват... а като прибавиш и новите си става една велика политическа оргия!

И като всеки друг риалити формат обществото активно се вълнува от ставащото се - плюе, псува, възхвалява и оправдава по форуми, блогове, сайтове (че дори и по блокове, къщи и гаражи се рисуват надписи). От скоро влизам в Svejo.net. Правя го главно за да намеря нещо интересно или забавно. А онзи ден в първата страница на свежите публикации от 15 поне 8 бяха с политическа тема. Влизайки в сайта на svejo.net ме посреща един цитат от Марк Райм:

Svejo.net е интернет трибуната на свободните българи.
Съответно тук мога да видя, какво мислят хората за случващото се. Е виждам го, виждам, че те подражават на любимите си герои от този нов-стар риалити формат. Вадят стари и нови кирливи ризи на политически лица от различен калибър. И при това се кефят от това. Не знам, защо го правят... всеки си има различен повод! Само дето те не се сещат, че ако не си вътре в оргията, единственото, което можеш да правиш, е да се самозадоволяваш. Не знам дали ще разберете, какво имам предвид... както и да е.


Бележка: Текстът на тази статия беше написан преди 3 часа, когато бях в ужасно настроение. Сега не бих използвал такъв груб език... но мисля, че за някои неща съм прав!

0 коментара:

Публикуване на коментар